AUTOKOMPLEX Matějka s.r.o.

Objednat testovací jízdu

OBJEDNAT SE NA SERVIS

K předložení servisního požadavku vyplňte prosím následující pole. Vaše informace nám pomohou zvýšit kvalitu poskytovaných služeb. Přečtěte si prosím naše zásady ochrany osobních údajů. Údaje označené * jsou povinné.

Osobní údaje


Konatktní údaje

Zastihnete mne na následujícím telefonním čísle*

 
 
 

Upřednostňuji následující termín

Údaje o mém vozidle

Kdy plánujete koupi nového vozidla? *

Zpráva pro servis


V souladu se zněním zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. poskytuji tímto souhlas, aby společnost Jaguar Land Rover Austria GmbH, Fürbergstrasse 51,5020 Salzburg ("správce") případně jí pověřené třetí osoby, související podniky, poskytovatelé služeb a smluvní partnerské organizace (zpracovatelé), shromažďovaly a zpracovávaly mnou poskytnuté osobní údaje pro účely další individuální péče o můj subjekt, k zasílání produktových informací a nabídek produktů a služeb, jakož i pro účely průzkumů trhu a mínění v souvislosti s výrobky značky Land Rover. Beru na vědomí, že svůj souhlas se zpracováním osobních údajů mohu kdykoli změnit či odvolat, a to písemnou cestou u společnosti Jaguar Land Rover Austria GmbH. *

Zásady ochrany osobních údajů

 




KONTAKT

AUTOKOMPLEX Matějka s.r.o.

prodej@jaguar-olomouc.cz
+420 585 433 333
+420 585 434 694
Brněnská 412/59,
Olomouc – Slavonín, 783 01

Otevírací doba

Showroom
Po – pá 8.00h – 17.00h

Dílna
Po – pá 7.00h – 17.00h

Náhradní díly
Po – pá 7.00h – 17.00h
scroll up